Професійні промислові м’ясорубки використовуються для подрібнення шматків м’яса чи риби на фарш. Також обладнання може використовуватися для приготування ковбасних виробів чи повторного подрібнення маси для приготування котлет. Обладнання працює від електромережі й успішно використовується у приватних фермерських господарствах, на ринках і в магазинах, в супермаркетах та точках реалізації м’ясної продукції. Можливе використання у ресторанах, їдальнях та будь-яких інакших закладах громадського харчування. Промислова м’ясорубка «П’ятачок» здатна суттєво оптимізувати роботу підприємства. Основна відмінність такого обладнання від звичайної побутової м’ясорубки це, звісно ж, габарити обладнання та його вага. Від цього безпосередньо залежить й більша продуктивність промислової м’ясорубки, що вимірюється кількістю кілограмів обробленої за годину сировини. До прикладу, промислова м'ясорубка "П'ятачок" має продуктивність в межах 150 кг/год.
ПРИДБАТИ М'ЯСОРУБКУ МОЖНА НАТИСНУВШИ ТУТ!
Щодо вибору промислових м’ясорубок, то слід в першу чергу звертати увагу на стійкість корпусу. Краще за все обирати обладнання, корпус котрого виготовлений з:
· нержавіючої сталі;
· алюмінію;
· високоякісних сплавів.
Корпус промислової м’ясорубки «П’ятачок» виготовлений саме з алюмінію. Окрім того, усі деталі та компоненти легко від’єднуються від основи й розбираються, що дозволяє швидко та якісно почистити агрегат після роботи. При цьому можливе миття деталей у посудомийці.
На передній зовнішній частині корпусу агрегату розміщена різьба для кріплення зажимної гайки. На задній частині корпусу знаходиться фланець для кріплення корпусу й приводу.
Пристрій потужний, але при цьому надзвичайно економний стосовно до витрат електроенергії. Рівень шуму під час роботи промислової м’ясорубки «П’ятачок» мінімальний, що забезпечує комфортну роботу працівника. До речі, для обслуговування приладу цілком достатньо однієї людини. При цьому безпека робітника гарантується тим, що над горловиною розміщений спеціальний запобіжник, що не дозволяє поранити руки під час роботи шнека.
За допомогою даної м’ясорубки можливо регулювати ступінь подрібнення фаршу. Досягнути цього можна за допомогою спеціальних ножових решіток набір котрих входить до комплектації м’ясорубки. Якість промислової м’ясорубки гарантує можливість її використання упродовж тривалого періоду часу практично у безперебійному режимі роботи.
Ознайомитись з роботою нашого обладнання Ви можете на наших каналах: