ТОВ «ТехноМашСтрой» пропонує серію екструдерів для сої. Обладнання відрізняється продуктивністю й не великими змінами в конструкції. Сам процес екструдування призводить до глибинних змін поживних речовин на структурному рівні. У результаті чого відбувається:
· розклад крохмалю на цукор (прості);
· денатурація білків;
· дезактивація антиживильних елементів;
· знезараження шкідливої мікрофлори.
Разом із тим, поживним речовинам, які містяться в сої, гарантована доступність водночас зі збереженням вітамінів і амінокислот, які не руйнуються в процесі перероблення. Багато в чому цьому сприяє короткочасність усього процесу. Готовий продукт перероблення не порошить і не розшаровується, що забезпечує його зручне зберігання і транспортування.
Відмінності екструдерів для сої ЕГК-150 «СОЄВИЙ», ЕГК-200 «СОЄВИЙ», ЕГК-350 «СОЄВИЙ»:
Принцип роботи зернових екструдерів для сої у всіх моделях однаковий. Агрегати відрізняються виключно своїм рівнем продуктивності: відповідно 150/200/350 кілограм на годину. Потужність екструдерів від 15-ти до 30 кВт.
У результаті, готовий продукт матиме форму пластівців. Екструдери є незамінними помічниками, як на мініфермах, так і в середніх фермерських господарствах.
ЗАМОВИТИ МОЖНА НАТИСНУВШИ ТУТ!
Переваги та позитивні якості екструдованого корму:
Знезараження, яке гарантовано виконується під час екструдування, є особливо важливим у вирощуванні молодняку з підвищеним рівнем чутливості до патогенних бактерій та інших мікроорганізмів. Унаслідок якісного знезараження, можна використовувати сою будь-якої якості, враховуючи навіть підіпрілу й зіпсовану. Крім цього, до очевидних переваг екструдерів можна віднести:
1. Збільшення обсягу отриманого корму стосовно до первісної сировини в 5 разів. Це пояснюється технологічним процесом, що відбувається в камері екструдера. Пресуючий відсік подрібнює сою. Після цього вона потрапляє під тиск у межах 40–60 атмосфер і нагрівається до позначки 180 °С. У наслідок величезної різниці в тиску, під час виходу зерна з фільєри, зерна отримують гідроудар і спінюються. Це призводить до п’ятикратного збільшення обсягів.
2. Надшвидка термічна обробка сої сприяє розщепленню крохмалю на дві групи складових — цукор та прості вуглеводи. Водночас білки і вітаміни (принаймні більша їхня частина) зруйнуватися за такий короткий період часу не встигають.
3. Високотемпературний режим обробки позбавляє будь-яке зерно (враховуючи і висушене в якому вони також можуть бути присутніми) від патогенної мікрофлори та грибкових елементів
Технічні характеристики
Технічні характеристики залежать від моделі екструдера. Представляємо характеристики ЕГК-150 «СОЄВИЙ», ЕГК-200 «СОЄВИЙ», ЕГК-350 «СОЄВИЙ»:
· Напруги — 380 В у всіх трьох моделях;
· Потужність двигуна 15 кВт/18,5 кВт/30 кВт
· продуктивність — до 150 кг/200/350 кг на рік
· вага — 250/270/290 кг
Місткість бункера у всіх моделях однакова — 50 літрів. Розміри всіх екструдерів 700*600*550 мм. Набірний шнек складається з 4-х частин, шайби та наконечника. Гарантія від виробника на кожний з агрегатів складає один рік.
Ознайомитися з роботою нашого обладнання ви можете на наших каналах: