Продавець ТехноМашСтрой розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
82 відгуків
група компаній "ТехноМашСтрой"
Контакти
ТехноМашСтройЄвгеній Олегович
Черкаси, Україна
+380 (98) 435-93-43
Kyivstar
+380 (73) 054-15-19
Life:)
+380 (95) 947-75-21
МТС
No. 657731401TMC_Evgeniy+380984359343+380984359343
+380 (98) 435-93-43
+380 (73) 054-15-19
+380 (95) 947-75-21

Екструдери для переробки сої від ТехноМашСтрой

Екструдери для переробки сої від ТехноМашСтрой

 

 

 

ТОВ «ТехноМашСтрой» пропонує серію екструдерів для сої. Обладнання відрізняється продуктивністю й не великими змінами в конструкції. Сам процес екструдування призводить до глибинних змін поживних речовин на структурному рівні. У результаті чого відбувається:

· розклад крохмалю на цукор (прості);

· денатурація білків;

· дезактивація антиживильних елементів;

· знезараження шкідливої мікрофлори.

Разом із тим, поживним речовинам, які містяться в сої, гарантована доступність водночас зі збереженням вітамінів і амінокислот, які не руйнуються в процесі перероблення. Багато в чому цьому сприяє короткочасність усього процесу. Готовий продукт перероблення не порошить і не розшаровується, що забезпечує його зручне зберігання і транспортування.

 

Відмінності екструдерів для сої ЕГК-150 "СОЄВИЙ", ЕГК-200 "СОЄВИЙ", ЕГК-350 "СОЄВИЙ":

Відмінності екструдерів для сої ЕГК-150 «СОЄВИЙ», ЕГК-200 «СОЄВИЙ», ЕГК-350 «СОЄВИЙ»:

Принцип роботи зернових екструдерів для сої у всіх моделях однаковий. Агрегати відрізняються виключно своїм рівнем продуктивності: відповідно 150/200/350 кілограм на годину. Потужність екструдерів від 15-ти до 30 кВт.

У результаті, готовий продукт матиме форму пластівців. Екструдери є незамінними помічниками, як на мініфермах, так і в середніх фермерських господарствах.

 

ЗАМОВИТИ МОЖНА НАТИСНУВШИ ТУТ!

 

Переваги та позитивні якості екструдованого корму:

Знезараження, яке гарантовано виконується під час екструдування, є особливо важливим у вирощуванні молодняку з підвищеним рівнем чутливості до патогенних бактерій та інших мікроорганізмів. Унаслідок якісного знезараження, можна використовувати сою будь-якої якості, враховуючи навіть підіпрілу й зіпсовану. Крім цього, до очевидних переваг екструдерів можна віднести:

1. Збільшення обсягу отриманого корму стосовно до первісної сировини в 5 разів. Це пояснюється технологічним процесом, що відбувається в камері екструдера. Пресуючий відсік подрібнює сою. Після цього вона потрапляє під тиск у межах 40–60 атмосфер і нагрівається до позначки 180 °С. У наслідок величезної різниці в тиску, під час виходу зерна з фільєри, зерна отримують гідроудар і спінюються. Це призводить до п’ятикратного збільшення обсягів.

2. Надшвидка термічна обробка сої сприяє розщепленню крохмалю на дві групи складових — цукор та прості вуглеводи. Водночас білки і вітаміни (принаймні більша їхня частина) зруйнуватися за такий короткий період часу не встигають.

3. Високотемпературний режим обробки позбавляє будь-яке зерно (враховуючи і висушене в якому вони також можуть бути присутніми) від патогенної мікрофлори та грибкових елементів

 

Технічні характеристики

Технічні характеристики залежать від моделі екструдера. Представляємо характеристики ЕГК-150 «СОЄВИЙ», ЕГК-200 «СОЄВИЙ», ЕГК-350 «СОЄВИЙ»:

· Напруги — 380 В у всіх трьох моделях;

· Потужність двигуна 15 кВт/18,5 кВт/30 кВт

· продуктивність — до 150 кг/200/350 кг на рік

· вага — 250/270/290 кг

Місткість бункера у всіх моделях однакова — 50 літрів. Розміри всіх екструдерів 700*600*550 мм. Набірний шнек складається з 4-х частин, шайби та наконечника. Гарантія від виробника на кожний з агрегатів складає один рік.

 

 

Ознайомитися з роботою нашого обладнання ви можете на наших каналах:

Інші статті
  • Екструдер «ЕГК-500» для сої та зернових
    Екструдер «ЕГК-500» для сої та зернових
    Під час процесу екструзії сировина зазнає  впливу високої температури та тиску. Таким чином одночасно досягаються відразу декілька поставлених цілей. Мова йде по: ·      дезактивацію антиживильних речовин – у виробничих процесах  переробки солі надзвичайно важливим являться показник зменшення активності інгібіторів протеаз; ·      покращення структури продукту  котре відбувається у процесі екструзії служить для підвищення рівня засвоюваність білків та жирів у кінцевій речовині – кормі для...
    Повна версія статті
  • Малі промислові лінії для переробки сої «МПО»
    Малі промислові лінії для переробки сої «МПО»
    Адаптація під різні умови та гнучкість у налаштуванні під різні сорти сої та інші олійні культури робить лінії для переробки сої «МПО» універсальним для різних підприємств. Враховуючи, що обладнання спроектоване з мінімальними вимогами енергоспоживання, що дозволяє знижувати операційні витрати, можна сміло стверджувати, що  порівняно з аналогами продукція від «ТехноМашСтрой» значно виграє. При цьому підприємство отримує обладнання, що гарантує високу швидкість переробки соєвих бобів, що...
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner