310 000 ₴
М'ясокісткоове боорошно - кормовий продукт, що виробляють з м'якушевих відходів забою та переробляння худоби з додаванням до 45 % кісток. М'ясокісткове борошно виробляють з внутрішніх органів, відходів м'яса, ембріонів та з цілих туш, непридатних для харчових цілей. М'ясо-кісткове борошно є промисловим кормом, виробляється з забійних відходів. Сировину — відходи забою — варять, сушать, подрібнюють і стерилізують за підвищеного тиску і температури, високі вимоги до температури і тиску мають забезпечувати денатурування всіх білків, включно з пріонами, що викликають губчастоподібну енцефалопатію, під час обробки. Точний склад м'ясокісткового борошна варіюється, залежно від частки м'язових частин та інших компонентів тіла (жиру і кісток) у вихідному матеріалі. З поживних речовин їжа містить переважно високоякісний легко засвоюваний білок, 48—62 %. У м'ясокістковому борошні першого гатунку — мінімум 54 %. Однак термічна обробка розкладає деякі амінокислоти, переважно, лізин. М'ясокісткове борошно також містить 8—18 % жиру: чим менше жиру, тим довговічніший корм. Перетравність поживних речовин і біологічна цінність його протеїну нижча, ніж у м'ясного борошна. Це обумовлено дією вищих температур під час обробки сировини, а також високим вмістом малоцінної в кормовому відношенні сполучної тканини.
Подрібнювач м'ясокістковий ПМ-15 зазвичай встановлюється в системі для переробки відходів забою. Основна функція дробарки ПМ-15 - подрібнення кісток, потрухів, жиру і т. д. на дрібні шматочки, щоб якомога більша поверхня піддавалася тепловому впливу під час процесу приготування.
Характеристики м'ясокісткового подрібнювача "ПМ-15":
Вага - 1250 кг.;
Двигун подрібнювача - 15кВт/1500об.;
Розмір завантажувального отвору - 400х300мм.
Ознайомитися з роботою обладнання для виробництва пелет або комбікорму Ви можете на наших каналах: